Disclaimer

Deze website is eigendom van en wordt beheerd door M3V B.V. (hierna: M3V). Gebruik van deze website is openbaar, met inachtname van de volgende voorwaarden. Het gebruik van https://www.m3v.nl betekent dat de gebruiker instemt met onderstaande disclaimer.

Inhoud

De content op de M3V webiste wordt met grote zorg samengesteld. Tevens wordt getracht de informatie actueel te houden. Desondanks kan het voorkomen dat er onvolkomenheden in de informatie zitten. M3V behoudt zich het recht voor om zonder voorafgaande waarschuwing wijzigingen aan te brengen aan de inhoud van het de website. We verzoeken u bij twijfel over de inhoud contact op te nemen met M3V via het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Aansprakelijkheid

M3V kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de informatie op haar website of voor de gevolgen van het gebruik daarvan. Aan de gegevens, zoals die op de website worden weergegeven, kunnen geen rechten worden ontleend. Er wordt geen garantie geboden voor het foutloos en ononderbroken functioneren van de website. M3V is niet verantwoordelijk voor de inhoud van websites van derden, waarnaar gelinkt wordt.

Auteursrecht

Op afgebeelde gegevens, waaronder maar niet uitsluitend begrepen teksten, foto's, illustraties, grafisch materiaal, (handels)namen, logo's, waren- en dienstmerken zijn in eigendom of er bestaat een -al dan niet exclusieve- gebruikslicentie licentie bij M3V  en worden beschermd door auteursrecht, merkenrecht en/of enig ander intellectueel eigendomsrecht. De (intellectuele) eigendomsrechten gaan op geen enkele wijze over op (rechts)personen die toegang krijgen tot deze website. Door bezoekers van deze website ingezonden materiaal op sociale media, e-mails, foto’s, feedbackformulieren of andere reacties, kunnen door M3V worden gebruikt voor verbetering of aanpassing van de M3V website. Het is de gebruiker(s) van deze website niet toegestaan de inhoud te vermenigvuldigen, wijzigen, verwijderen, door te sturen, distribueren, verspreiden of tegen vergoeding beschikbaar te stellen aan derden, zonder de uitdrukkelijke, schriftelijke, toestemming van de M3V.