Aanbesteding Technova College gestart

Afgelopen vrijdag 22 april is de aanbesteding van het Technova College gestart. COG bouwt het Technova College, de nieuwe huisvesting van de afdelingen Techniek & Technologie, Media & ICT en Beeld & Geluid te Ede. In het Technova College wordt vorm gegeven aan creatief en modern techniekonderwijs. 

Binnen de muren van het gebouw zullen techniekonderwijs (gericht op kiezen, leren en werken) en een broedplaats voor ontwikkelingen in de techniek (in samenwerking met het bedrijfsleven) een vaste plaats krijgen. Er wordt geïnvesteerd in onderwijs, de ruggengraat van de economie. In het Technova college wordt het mbo getoond, versterkt en verbeterd. De nieuwe school voldoet aan alle eisen om geweldig onderwijs te bieden. Het gebouw is een ‘etalage’ waarin techniek, het techniekonderwijs, innovatie, de onderlinge samenwerking en samenwerking met het bedrijfsleven zichtbaar is en beleefd kan worden.

Het COG is op zoek naar een opdrachtnemer, die in staat is om op basis van ruimtelijke, functionele en technische eisen het Technova College te ontwerpen, realiseren, te onderhouden en energievolumes of -kosten t.b.v. de gebouwgebonden energie te garanderen. Bent u de opdrachtnemer waar het COG naar op zoek is? Kijk op TenderNed

Contact

M3V Advies en Management
'Oak Building'
Oude Apeldoornseweg 41
7333 NR Apeldoorn
Nederland
Tel.: +31 85 3010894
E-Mail: info@m3v.nl

M3V

Wij zijn een team van ambitieuze professionals. Samen met u zoeken wij steeds naar dé beste maatoplossing. Onverwachte en nog onbekende oplossingen gaan wij niet uit de weg, maar deze toetsen wij altijd zorgvuldig op haalbaarheid en realiteit.