Van ambities via een technische dialoog naar een haalbaar project

In een nieuw te bouwen wijk in De Tippe te Zwolle wordt een school gebouwd voor gereformeerd onderwijs. Het gebouw wordt gedeeltelijk geïntegreerd in de geluidswal die tussen de school en de weg Zwolle-Hasselt ligt. De leerlingprognoses zijn onzeker net als de bouw van de wijk. Dat vraagt om een flexibele aanpak.

In de Schooldomein van januari 2017 wordt de aanpak, van ambities - via een technische dialoog - naar een haalbaar project, omschreven!

“Als bestuur hadden wij voor ogen dat we in de eerste plaats goed onderwijs én opvang willen aanbieden op de nieuwe locatie. Met dit proces leggen we die vraag open in de markt en we zien dat dit een geheel nieuwe dynamiek op gang brengt. Ineens is niet het gebouw meer het belangrijkste doel, maar het realiseren van onderwijs. We laten ons graag meenemen met waar de markt mee komt aan oplossingen om dát te bereiken.”

- Stichting Accretio

Contact

M3V Advies en Management
'Oak Building'
Oude Apeldoornseweg 41
7333 NR Apeldoorn
Nederland
Tel.: +31 85 3010894
E-Mail: info@m3v.nl

M3V

Wij zijn een team van ambitieuze professionals. Samen met u zoeken wij steeds naar dé beste maatoplossing. Onverwachte en nog onbekende oplossingen gaan wij niet uit de weg, maar deze toetsen wij altijd zorgvuldig op haalbaarheid en realiteit.