M3V groeit en zoekt medior/senior collega's (onderwijskundigen, technisch bedrijfskundigen, bouwkundigen, architecten) voor verschillende vacatures

Wie zijn wij?

M3V advies & management zorgt als adviseur en procesmanager voor zorgeloze ontwikkeling, realisatie & exploitatie van maatschappelijk vastgoed, met name onderwijshuisvesting en sportvoorzieningen. Met een focus op het leveren van een inhoudelijke bijdrage aan het succes van de gebruikers (het onderwijs, de docenten, de leerlingen, de sporter). M3V richt zich op de toekomst, is gericht op waardecreatie en wil op langere termijn zekerheid bieden aan eigenaren, exploitanten én gebruikers door processen te sturen op het realiseren van voorzieningen die binnen beschikbare levensduurbudgetten zijn te exploiteren.

Met een team ambitieuze professionals met specialisten in huisvesting, beleid en aanbesteden richt M3V zich op de werkvelden onderwijs, opvang, sport en cultuur & welzijn. M3V is een vernieuwend bureau en staat in haar werkveld bekend om haar innovatieve oplossingen en aanbestedingen. We willen in ons vak gewoon de beste zijn.

Verschillende vacatures

In verband met de groei van onze orderportefeuile zijn wij constant op zoek naar nieuwe professionals (medior/senior) met een achtergrond als Onderwijskundige, (Technisch) Bedrijfskundige, Bouwkundige of Architect. Liefst met ervaring met het onderwijs en de sport. Professionals die uitdaging zoeken in innovatie en vernieuwing en met ons team:

  • opdrachtgevers ondersteunen in het ontwikkelen van vernieuwende onderwijsconcepten, die door vertalen naar bijpassende ruimtelijke leeromgevingen (idem als het gaat om sportvoorzieningen)
  • vervolgens de ontwikkelde huisvestingsconcepten via innovatieve aanbestedingstrajecten en in een hechte en duurzame samenwerking met alle betrokken partijen borgen dat deze aan alle wensen en behoeften van de opdrachtgever voldoen.

Heb je interesse in een functie bij M3V, stuur dan een mail aan Harry Vedder (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), of bel, ook voor nadere vragen (06-29077222).