Technova College (ROC), een innovatie in techniekonderwijs en bouwtechniek

Gunnen op Waarde bij het Technova College

De Christelijke Onderwijsgroep (COG) realiseert in Ede nieuwbouw voor het Technova College van ROC A12, dat bestaat uit de vakdomeinen Mechatronica, Motorvoertuigentechniek, Bouwkunde, Media & ICT en Beeld & Geluid. Het gebouw wordt een broedplaats voor innovatie in de techniek in samenwerking met het bedrijfsleven.

Het ging COG niet om de realisatie van deze huisvesting tegen de laagst mogelijke prijs, maar om het verkrijgen van een voor COG en haar studenten en partners maximaal waardevol gebouw. COG heeft daartoe een aanbestedingswijze gehanteerd die de markt zoveel mogelijk uitdaagt om met eigen – creatieve en innovatieve – oplossingen te komen: de inmiddels bij meerdere projecten beproefde TCO-aanbesteding met toepassing van het principe van Gunnen op Waarde van M3V Advies & Management.

In de juli 2017 uitgave van Schooldomein wordt hieraan aandacht besteed met een uitgebreid artikel. Het hele artikel vindt u hier.

Meer informatie

Voor specifieke informatie over het Technova College is Harry Vedder (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) graag bereid aanvullende informatie te verstrekken.

Blijf op de hoogte en ontvang 4x per jaar de M3V nieuwsbrief

* noodzakelijke informatie

Contact M3V

Telefoon
085-3010894
e-mail
info@m3v.nl

Amsterdam
Groen van Prinstererstraat 45
1051 EJ Amsterdam
Arnhem
Halsterenstraat 8
6844 HK Arnhem

Over M3V

Wij zijn een team van ambitieuze professionals. Samen met u zoeken wij steeds naar dé beste maatoplossing. Onverwachte en nog onbekende oplossingen gaan wij niet uit de weg, maar deze toetsen wij altijd zorgvuldig op haalbaarheid en realiteit.